KRAJ! Lalatović podneo ostavku u Vojvodini!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ! Lalatović podneo ostavku u Vojvodini!

Kraj jedne divne jednogodišnje epizode na ''Karađorđu''.

Nenad Lalatović više nije trener fudbalera Vojvodine, potvrdio je novosadski Dnevnik.

Nakon turbulentne godine, dve smenjene uprave, Lalatović je odlučio da se povuče sa mesta trenera Vojvodine.

"Otišla je jedna, otišla je i druga uprava i više nemam snage da se sa tim borim, iako sam u Novom Sadu proveo najlepše dane u svojoj trenerskoj karijeri", rekao je Lalatović.

Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vojvodina iza sebe ima odličnu polusezonu, 31 odigranu uktamicu na tri polja, u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Superligi Srbije i Kupu Srbije, i samo četiri poraza na svim mečevima.

Ovo će bez sumnje biti najjači udarac za Novosađane ove zime.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović otišao iz Vojvodine: Nisam više psihički mogao da izdržim

Izvor: Beta, 16.Dec.2016

Fudbalski trener Nenad Lalatović otišao je danas iz novosadske Vojvodine, rekavši da nema više snage da radi u uslovima kakvi su sada."Radili smo 13 meseci, ostvarili smo sjajne rezultate, a ja sam promenio jednu, pa drugu upravu. Neki igrači su pustili menice, uslediće verovatno blokada. Ne znam...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.