Lalatović definivno rekao zbogom Vojvodini: Ovde sam proveo najlepše dana u trenerskoj karijeri...

Izvor: MozzartSport.com, 16.Dec.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović definivno rekao zbogom Vojvodini: Ovde sam proveo najlepše dana u trenerskoj karijeri...

Rastanak mladog stručnjaka sa Lalama

Kao što je MOZZART Sport juče objavio, Nenad Lalatović od danasi zvanično više nije trener Vojvodine.

Kako je rekao za novosadski Dnevnik, mladi stručnjak više nije mogao da se nosi sa velikom organizacionom krizom i nestabilnom situacijom unutar kluba.

"Otišla je jedna, otišla je i druga uprava i više nemam snage da se sa tim borim, iako sam u Novom Sadu proveo najlepše dane u svojoj trenerskoj karijeri", rekao je Lalatović.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Lalatović pronašao novi angažman!

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2016, 11:39

Dan nakon što je saopštio da napušta kormilo novosadske Vojvodine Nenad Lalatović je pronašao novi angažman, što je informacija koja će zvanično biti potvrđena u danima koji slede...Novosadski superligaš ostao je u petak bez šefa stručnog štaba nakon što je Nenad Lalatović saopštio da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.