Lakše se diše u Partizanu: Fabrisio spreman već za revanš protiv Dile, ali je sad problem Balažic

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakše se diše u Partizanu: Fabrisio spreman već za revanš protiv Dile, ali je sad problem Balažic

Crno-beli nikako da kompletiraju štopersku liniju

Uzdah olakšanja u Partizanu. Fabrisio Dornelas, ipak, nije teže povređen. Tako je pokazao pregled magnetnom rezonancom kojim je brazilski štoper podvrgnut po povratku u Beograd, dva dana pošto je na kontrolnoj utakmici sa Terekom pretrpeo povredu zadnje lože.

U prvi mah se činilo da novu akviziciju crno-belih čeka duga pauza, ali prema poslednjim informacijama, reč je samo o istegnuću, koje zahteva mirovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u periodu od sedam do deset dana. To praktično znači da će fudbaler Bragantina, angažovan na jednogodišnju pozajmicu, biti spreman za revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koji prvak Srbije igra 21. jula u Gruziji, protiv Dile Gori.

Izvesno je da Fabrisio neće biti na raspolaganju Zoranu Milinkoviću za evropsku premijeru protiv istog rivala u Humskoj 14. jula, ali to ne znači da su u Partizanu spokojni. Naprotiv, od provere sa Terekom van stroja je i Gregor Balažic, pa njegov status remeti planovi stručnog štaba u pripremi prvog okršaja sa Gruzinima. Slovenački štoper ne trenira iz preventivnih razloga i navodno će na teren tek po povratku ekipe sa priprema u Sloveniji, ali dok crno-beli ne budu sigurni u kakvom je stanju kao jedine opcije za mesta centralnih defanzivaca slove Lazar Ćirković i Miloš Ostojić, jer je Branko Ilić otišao u Astanu.

Fudbaleri Partizana u sredu završavaju pripreme u Sloveniji prijateljkom utakmicom protiv mađarskog Vašaša, u blizini Murske Sobote, posle čega se vraćaju za Beograd, na „završne radove“ uoči evropske premijere.

(FOTO: partizan.rs)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.