Izvor: RTS, 21.Jun.2021, 17:16

Lajović poražen od kvalifikanta u prvom kolu Majorke

Dušan Lajović izgubio je u prvom kolu ATP turnira na Majorci od kvalifikanta Slovaka Klajna sa 6:4, 7:6.
Lukas Klajn je u glavni žreb turnira na Majorci došao kroz kvalifikacije, a 256. teniser sveta priredio je veliko iznenađenje savladavši osmog nosioca Dušana Lajovića.

Slovak je u prvom setu napravio brejk u sedmom gemu i potom osvojio taj deo igre sa 6:4, dok je pobednika drugog seta, ujedno i meča odlučio taj-brejk, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Klajn dobio sa 7:2.
Klajn će u drugom kolu igrati protiv Australijanca Džordana Tompsona, koji je sa 2:1 u setovima savladao Španca Pabla Anduhar-Albu.
Turnir na Majorci igra se na travnatoj podlozi i pripremni je za predstojeći grend slem koji se od naredne sedmice igra na terenima Vimbldona.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović na Majorki ispao od 256. na svetu

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2021

Dušan Lajović bio je postavljen za osmog nosioca na ATP turniru na Majorki, ali je već u prvom kolu poražen od kvalifikanta.

Nastavak na N1 televizija...

Nije mu legla Maljorka: Lajović poražen od 256. tenisera sveta

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021

Od srpskog igrača bolji je bio Lukas Klajn sa 2:0..Nije baš Dušan Lajović ove sezone u dobroj formi, a ni turnir na Maljorci nije previše pomogao da uhvati pravi ritam. Otišao je u Španiju kao osmi nosilac, ali je Duci poražen u prvom kolu od kvalifikanta Lukasa Klajna. Po setovima je bilo 6:4,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.