ATP MAJORKA: Lajoviću nikako da krene, izgubio od 256. tenisera na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 17:45

ATP MAJORKA: Lajoviću nikako da krene, izgubio od 256. tenisera na svetu

Novi neuspeh.

Sprski teniser Dušan Lajović poražen je na startu turnira na Majorki. Od Lajovića je u prvom kolu bio bolji Slovak Lukas Klein - 6:4, 7:6, posle jednog sata i 37 minuta igre.

Lajović je tako potvrdio da se nalazi u veoma lošoj formi, pošto ga je porazio 256. teniser sveta koji je do glavnog žreba Majorke došao kroz kvalifikacije. Bio je to dveti poraz na poslednjih 11 mečeva srpskog tenisera.

ATP 250 Mallorca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Grass (First Round)

Lukas Klein (SVK) def. Dusan Lajovic (SRB)

6:4 7:6(2)

— TENIPO - tennis livescore (@TENIPOcom) June 21, 2021

U  prvom setu je viđen jedan brejk, a napravio ga je Klein u sedmom gemu.  Lajović je bolje otvorio drugi set i poveo sa 2:0, ali je ponovo u sedmom gemu izgubio svoj servis, da bi se kasnije otišlo u taj brejk, gde je više koncentracije imao Slovak.

Rusiji bi večeras (21.00) protiv Danske verovatno i bod "završio posao" za plasman dalje, ali Danci se nisu predali: ako savladaju Ruse, a Finci izgube od Belgije, mogu i do drugog mesta. Kvota na Dansku je 1,82, na iks 3,50, a na Rusiju 4,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rusija - Danska.

Slovački teniser se u drugom kolu sastaje sa Džordanom Tompsonom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Vajdova, ćerka Marjana Vajde.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.