Lacio nema kvalitet za titulu, đavoli otvaraju šampanjac za Juventus! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020, 23:45

Lacio nema kvalitet za titulu, "đavoli" otvaraju šampanjac za Juventus! (video)

"Diavolo" bolji od Lacija u velikom derbiju.

Još nije gotovo, ali je završetak borbe za titulu itekako vidljiv.

Lacio je pao, i to na svom terenu ubedljivim rezultatom.

Nisu uspeli da odigraju dobro pod pritiskom, tačnije pod imperativom pobede nad velikim rivalom Milanom. Na kraju je bilo 0:3, bio je i više nego vidljiv umor kod fudbalera Lacija, ali i više nego vidljiv izostanak Imobilea.

Gosti su odigrali fantastičan meč, potpuno su nadigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konkurenta za titulu, a prvi gol smo videli u 23. minutu.

Bio je to fenomenalan udarac Hakana Čalhanoglua, već tada je Milan najavio da će biti bolji tim večeras.

Veliki problem za Lacio nastao je kada smo videli drugi gol, desilo se u 33. minutu da Radu igra rukom u kaznenom prostoru, sudija je pokazao na belu tačku, a siguran izvođač bio je Zlatan Ibrahimović.

Lacio skoro i da nije pretio, jedan od udaraca je uputio i Sergej Milinković-Savić nakon čega je tražio izmenu, očigledno zbog umora.

Milan je stigao i do 3:0, nekako je sve to izgledalo lagano, Rebić je bio potpuno sam u delu kaznenog prostora što je neshvatljivo za Lacio, i nije imao težak zadatak da pogodi. Igrao se 59. minut.

Rezultat je mogao biti i ubedljiviji, ovakav Lacio jednostavno ne zaslužuje titulu, osim ako se nešto hitno ne promeni, a to podrazumeva očajan Juve do kraja i fenomenalan Lacio.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.