Tandem Morata-Koke poslao Majorku u Segundu, ali - Opet taj VAR! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020, 00:00

Tandem Morata-Koke poslao Majorku u Segundu, ali - Opet taj VAR! (video)

Atletiko nastavio odličnu seriju.

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su na svom stadionu ekipu Majorke rezultatom 3:0 (2:0) u 33. kolu La Lige.

Madriđane su do nove pobede predvodili Alvaro Morata i Koke, koji su bili akteri kod sva tri gola.

Ipak, sve je počelo još jednom kontroverznom odlukom iz VAR sobe, pošto je identično kao na prethodnoj Atletikovoj utakmici sa Barsom, sudija odlučio da ponovi promašeni penal.

Alvaro Morata je ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << put preuzeo odgovornost, golman Majorke ga je pročitao, ali je navodno usput napustio gol liniju, dok su i još neki igrači ranije ušli u kazneni prostor, pa se penal ponovio.

📸 - Morata’s penalty was saved but it has to be re-taken. Isn’t the rule that at least one foot has to be on the line when the penalty is being taken, which he has? pic.twitter.com/9kiRd8AdUE

— 𝐀𝐅𝐂 𝐀𝐉𝐀𝐗 💎 (@TheEuropeanLad) July 3, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Trešnjice" razljutile "Đavole", čudesni Marsijal! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020

Gosti poveli na "Old Trafordu", a onda...Fudbaleri Mančester junajteda su u 33. kolu dočekali ekipu Bornmuta, a nakon 45 minuta rezultat je 3:1 u korist domaće ekipe...Interesantno, gosti su poveli, Stanislas je "prodao fintu" Megvajeru, izbio sam pred De Heu i matirao ga za 0:1...U 29. minutu, projektil...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.