Lacio je ljut na Srbiju, Lacio grmi: Zašto ste zadržali Sergeja, kada ste pustili Kolarova?

Izvor: MozzartSport.com, 13.Nov.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio je ljut na Srbiju, Lacio grmi: Zašto ste zadržali Sergeja, kada ste pustili Kolarova?

Vrela predigra za rimski duel

(OD DOPISNIKA MOZZART SPORTA IZ RIMA)

Tako je to kada je na programu veliki rimski derbi! Dovoljna je jedna iskra da izazove veliki požar. Današnje izdanje Korijerea ostavlja veliki prostor za duel između Rome i Lacija koji se igra u subotu, predstavljajući ga i kao svojevrsni „srpski derbi“ objavljujući fotografije Kolarova i Milinkovića-Savića, uz naslov: „Roma- Lacio, za goleadu“.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Formelu nisu prihvatili baš najbolje odluku stručnog štaba Srbije Mladena Krstajića da oslobodi Kolarova i omogući mu da ne igra protiv Južne Koreje u utorak i samim tim se vrati ranije u Rim, dok će Milinković-Savić igrati i protiv Južne Koreje i vratiti se u Večni grad tek u četvrtak.

Ta odluka je razbesnela razbesnela upravu Lacija, ali su im ruke vezane, pogotovo što su mesecima izlazili tekstovi u medijima na Čizmi kako je šokantno što Sergej ne igra za Srbiju.

Na unutrašnjim stranama se takođe ističe da je u poslednjih deset godina postizano, u proseku, tri gola po derbiju, odnosno 60 golova na poslednjih 20 utakmica.

Piše: Željko Pantelić

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.