La Boka ispratila heroje za Madrid, vatromet i baklje obasjale noć

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

La Boka ispratila heroje za Madrid, vatromet i baklje obasjale noć

Čuveni meč između Boke Juniors i River Plate biće odigran u Madridu.

Iako je trebao da se odigra pre dve nedelje, meč je ipak odložen zbog napada navijača River plate na navijače protivničkog tima.

Posle puno pregovora i natezanja odlučeno je da se meč za titulu šampiona Južne Amerike odigra - preko okeana, na madridskom “Santjago Bernabeu”, a ne na Riverovom “Monumentalu”, ispred kojeg su igrači Boke napadnuti.

Meč velikana iz Buenos >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Airesa biće odigran u nedelju (9. decembar, 21 sat), a igrači Boke sinoć su krenuli na put. Autobus je prema aerodromu u Buenos Airesu krenuo, naravno, iz La Boke, čiji su stanovnici izašli na ulice i prekrili ih žutom i plavom bojom, dok su noć obasjavali vatromet i baklje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.