Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020, 09:45

LUDI TIKET (-), sreda, 200.288 dinara: Zapeo na Brondbijevim ćorcima

Pogodio 11, od ukupno 12 odigranih parova, pa naplatio maksimalan iznos benefita NAPLATI PROMAŠAJ

Šta je falilo Brendbiju da postigne gol u prvih 45 minuta, pitamo se zajedno sa igračom kome je zbog te utakmice palo ostalih 11 parova? Imali su 71 procenat poseda lopte, deset šuteva ka golu, a samo jedan je išao u okvir... Čekao se kec u prvom za kvotu 5.563,56, ali avaj... Pobeda na kraju meča nije značila ništa, pa igrač s veba može da kaže da mu je dobitak u iznosu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od 200.288 dinara ostao na stativi.

Kao što vidite, igrao je naš tragičar sve i svašta. Lepo je kormilario kroz MOZZART ponudu, prolazile su mu jake partije, da bi na kraju satisfakciju mogao da pronađe u benefitu NAPLATI PROMAŠAJ. Kladionica koja uvek daje više od onoga čemu se nadate na konto kvote veće od 999 isplatila je na njegov račun 2.000 dinara, odnosno 100 puta pomnoženu sumu od 20 dinara koliko je uplaćeno na ovom tiketu. Dakle, igrač je dobio maksimalu za minimalan ulog, jer MOZZART je DONEO ODLUKU da nagradi najspretnije od koje se ne odstupa.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.