Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020, 09:14

LUDI TIKET, sreda, 46.576 dinara: Miksovao gejmerski s realnim fudbalom

Konačnim ishodima zaokružena je kvota 2.025,06

Konačnim ishodima do pobede, za prolazak kvote 2.025,06. Igrač s veba zaista nije birao, a vidi se da je nestašica fudbalskih mečeva u proteklom periodu uticala na odabir parova, budući da je tiket s 10 odigranih parova na sebi imao ne tako zanemarljiv broj gejmerskih mečeva. Dakle, tokom pandemije naučili smo i neke nove dobitne tehnike, tačnije upoznali potencijalno unosna takmičenja koja su do tog momenta bila manje ili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << više u zapećku. Zaista šteta što se maher nije odlučio da uplati više od 20 dinara.

Igrač je kombinovao sigurice s nešto jačim partijama, pa pobedio. Recimo, kvota na Zvezdinu dvojku bila je 1,18, dok je isti tip kod očekivane pobede Libereca vredeo koeficijenta 2,85. Svaka čast, jer prikazani tiket s dobitkom od 46.576 dinara, jasno dokazuje da se miksovanjem takmičenja u MOZZART svetu može unosno profitirati.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.