Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2021, 08:46

LUDI TIKET, sreda, 1.116.656 dinara: Strateško bombardovanje X ishodima

U Seriji B se provlačio na žilet…

Šta mislite, koliko je bio siguran, kada je na pet mesta stavio po X tip? Verovatno mnogo, jer na sve ne bi išao ulog od 3.000 dinara, što kada se pomnoži s kvotom 364,92, i sami vidite koliko novca donosi. Pravo je reći i da ništa nije bilo ispod kvote 3,00, pa vi vidite kako se čovek obradovao kada je recimo Kjevo izjednačilo rezultat u 82. minutu utakmice s Empolijem…

Dakle, nije bilo lako, ni glatko, a dolazilo je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na kraju. Zamislite samo napetost s meča Peskara – Entela. Odatle je igraču X stigao u prvom minutu sudijske nadoknade, dakle u zaustavnom vremenu, pa je red da kažemo da je u Seriji B, imao više sreće nego što je mogao da se nada.

Svaka čast, jer znanje je znanje, a sreća tek začin mudrom igračkom pristupu. Da sve bude kako dolikuje, MOZZART reakcija se svodi na isplatu „SUPER MULTI BONUS“ keša. U novcu, igrač s veba za pet pogodaka podiže 21.896 dinara dopunske iplate. Nije malo, zapravo sasvim je primereno, a ako vam je tako jednostavnije, recimo da je reč o dva procenta više novca u odnosu na primarno očekivan dobitak.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET, četvrtak, 95.876 dinara: Smederevac nije naivan

Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 08:40

Golovi u prvom poluvremenu doneli su mu i 15 procenata „SUPER MULTI BONUS“ isplate..Igrač sa uplatno-isplatnog mesta Smederevo 3, našao je za shodno sedam puta da ponovi 1UG2+ tip.. I, kao što vidite, nije pogrešio, jer ko pogodi u rašlje kvotu 166,74, uz ulog od 500 dinara, taj svakako ima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.