Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 08:40

LUDI TIKET, četvrtak, 95.876 dinara: Smederevac nije naivan

Golovi u prvom poluvremenu doneli su mu i 15 procenata „SUPER MULTI BONUS“ isplate

Igrač sa uplatno-isplatnog mesta Smederevo 3, našao je za shodno sedam puta da ponovi 1UG2+ tip... I, kao što vidite, nije pogrešio, jer ko pogodi u rašlje kvotu 166,74, uz ulog od 500 dinara, taj svakako ima esencijalno znanje iz fudbalske prakse.

Kombinovao je Farane, sa Luksemburgom, dakle izbegavao udarne mečeve >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dana, što znači da je apsolutno znao šta i zbog čega igra. Svaka čast, jer kao što se da primetiti, visina kvota je ujednačena, pa moramo reći da samo u jednom slučaju pada ispod koeficijenta 2,00... To je odlično, pa MOZZART na sedam podgodaka na pult kladionice u Smederevu šalje 15 procenata „SUPER MULTI BONUSA“. Iznos je dovoljan da se konvertuje u 100 evra, ili precizno, bez preračunavanja po današnjem kursu, isplaćeno je 12.506 dinara više u odnosu na standardni dobitak. Pa, neka je sa srećom...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.