Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2021, 10:20

LUDI TIKET (-), četvrtak, 1.283.647 dinara: Oboriše ga Crveni đavoli

Naplatio je 25.000 dinara utehe, umesto skoro 11.000 evra dobitka zbog dolaska X ishoda u koji je malo ko verovao…

Koliko je samo igrača palo na dvojci koja je realno istipovanja na Mančester Junajted… To jedan od onih parova, čiji je odlazak u X sa Kristal Palasom doneo silan gnev mnogima, pa i MOZZART maheru s veba koji je zbog ove dvojke morao da precrta potencijalni dobitak koji je mogao trebalo da ga obraduje sa 1.283.647 dinara. To je tek nešto manje od 11.000 evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pa vi sada vidite koliko besa donosi pad na 11 paru, nakon prolaska deset konačnih ishoda.

Ali, nad prolivenim mlekom ne vredi kukati. Kao je, tako je, a da bude lakše, stara se MOZZART! Pogađate, reč je o benefitu “NAPLATI PROMAŠAJ” koji ulog od 5.000 dinara množi sa pet! Tako stoje stvari, a mi već stežemo palčeve da naredno tipovanje prođe galatko!

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.