LSL - Čuka ubedljiva, blistaju klinci Zmajeva, Zlatibor slavio na Banjici

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020, 18:07

LSL - ''Čuka'' ubedljiva, blistaju klinci ''Zmajeva'', Zlatibor slavio na Banjici

Odigrane još tri utakmice 13. kola Linglong Superlige Srbije.

Najubedljiviji je bio Čukarički, koji je na svom terenu savladao Novi Pazar rezultatom 4:0.

Stefan Šapić je u 27. minutu doneo prednost ''Brđanima'', a protivnika su dotukli u drugom poluvremenu, kada je blistao dvostruki strelac Asmir Kajević. Konačnih 4:0 postavio je Veljko Birmančević u 77. minutu meča.

Za to vreme, Voždovac je na ''Krovu'' savladao ekipu TSC-a sa 2:0, a blistali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mladi fudbaleri ''Zmajeva''.

Jovan Nišić je krajem prvog poluvremena doneo prednost Voždovcu iz jedanaesterca, a konačan rezultat postavio je 17-godišnji Stojisavljević, posle prodora i centaršuta sa leve strane još jednog supertalentovanog tinejdžera Luke Cvetićanina - 2:0.

Istim rezultatom, ali kao gost, Zlatibor je savladao ekipu Rada na Banjici. Petronijević je u 13. minutu najavio trijumf gostiju, a Đakovac ga je u 76. minutu potvrdio.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čukarički izrešetao Novi Pazar, Nišić sa kreča i novi klinac Stoisavljević overili TSC za trenera Damjanovića

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020

Zlatibor se počastio na Banjici, Voždovac i Brđani nastavili da vrše pritisak na Partizan..Tri utakmice Superlige u ranom večernjem terminu završena su bez iznenađenja! Čukarički se lepo raspucao protiv Novog Pazara i slavio ubedljivo, Voždovac je zablistao na Krovu protiv TSC, dok je Zlatibor...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.