LŠ: Partizan protiv Budućnosti

Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Partizan protiv Budućnosti

Fudbaleri Partizana sastaće se sa podroričkom Budućnosti u drugom kolu kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona, odlučeno je žrebom u Nionu.

 Prvak Srbije je slobodan u prvom krugu, a od potencijalnih rivala mogao je da dobije još Žalgiris (Litvanija), Didelanž (Luksemburg), Samtredija (Gruzija) i tim iz prve runde kvalifikacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Utakmice drugog kola su na programu 11-12. jula, a revanši 18-19. jula.

Partizan je dva puta bio učesnik grupne faze takmičenja, u sezonama 2003/04. i 2010/11.

Mečevi prvog kruga kvalifikacija se igraju 27-28. juna, dok su revanši 4-5. jula.

Žreb za treće kolo kvalifikacija će biti obavljen 14. jula, kada će se priključiti još 13 timova, a za plej-of rundu 4. avgusta.

U Monaku 24. avgusta će se odlučiti ko će u koju grupu elitnog takmičenja, a nadmetanja u grupnoj fazi počinju 12. septembra.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.