LE - Rajko bi mogao u Lučane?

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - "Rajko" bi mogao u Lučane?

Poznati potencijalni protivnici Lučanaca...

Lučani su dobili moguće rivale u prvom kolu LE. Podsetimo, naš tim nije u povlašćenom šeširu pa će na svom evropskom debiju startovati kao slabiji tim.

To ne mora ništa da znači, UEFA je skratila spisak potencijalnih rivala, evo koga bi Mladost mogla da izvuče danas u 14:30 kada bude žreb.

U pitanju su slovački Trenčin, Makabi Tel Aviv, Inter Baku, Dačija iz Moldavije i jermenski Širak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Jasno, Slovaci i Izraelci su najbolji od ovih timova, čini se da Lučanci protiv Jermena imaju najviše šanse, a ni Moldavci nisu nepremostiva prepreka, kao ni tim iz Azerbejdžana.

Za Makabi brani Predrag Rajković, to bi mogao da bude zanimljiv duel, mada bi srpski tim verovatno imao male šanse da prođe. Mladost je priželjkivala slavni Rendžers ali im se želja neće ispuniti...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.