LŠ - Fantastična uvertira, pobeda Crvene zvezde!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Fantastična uvertira, pobeda Crvene zvezde!

Pobeda omladinaca!

Pobeda Crvene zvezde u drugom kolu omladinske Lige šampiona i to protiv Olimpijakosa rezultatom 2:1 (0:1).

Olimpijakos je preko Neofitidisa stigao do prve šanse i malo je falilo da Pirejci povedu, stativa se isprečila u tome. U 15. minutu utakmice šansa za domaćina, Burmaz je imao priliku da postigne gol, ali nije uspeo, da bi gosti stigli do gola u 28. minutu.

Liakos je bio fantastičan, uspeo je da se izbori za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << udarac, pogodio je od stative, a Katić nije mogao ništa.

Do kraja poluvremena po jedna šansa na obe strane, ali rezultat je ostao nepromenjen.

Crvena zvezda je do zasluženog izjednačenja stigla odmah na startu drugog poluvremena. Burmaz je poslao loptu Mitroviću koji je natrčao na loptu i postigao gol za 1:1.

Domaći su bili bolji rival, stvarali su šanse i bilo je pitanje trenutka kada će postići novi gol koji se konačno desio u 82. minutu meča.

Novaković je bio taj koji je proigrao Pantovića, on je zaobišao odbranu protivnika i poslao je loptu u mrežu za pobedu Crvene zvezde!
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme - Zvezda gubi nakon kiksa Borjana, letnje pojačanje na udaru "delija"! (TVITOVI) (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019

"Crveno-beli" neprepoznatljivi...Nakon prvih 45 minuta, Crvena zvezda gubi u drugom kolu grupne faze Lige šampiona od Olimpijakosa rezultatom 1:0...Zvezda je nešto bolje ušla u ovaj meč, imala veći posed lopte i pokušavala da ugrozi odbranu gostiju, no kako je meč odmicao Grcu su polako preuzimali...

Nastavak na Sportske.net...

Emotivni Vladan Milojević: Stvoren je nerazumljiv pritisak, ceo dan me zovu da pitaju da li ću biti smenjen

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2019

Uspeo je po ko zna koji put Vladan Milojević da inspiriše svoje momke da na Marakani posle lošeg prvog poluvremena preokrenu rezultat i savladaju Olimpijakos sa 3:1 u drugom kolu Lige šampiona. Naravno, najlogičnije pitanje u startu je šta je to rekao u poluvremenu igračima? "Bio sam malo onako.. Ne...

Nastavak na MozzartSport.com...

I da ništa više ne uradi u Zvezdi, on se crveno-belima sinoć višestruko isplatio!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 09:23

Miloš Vulić je u Zvezdu zimus došao tiho, za 200.000 evra obeštećenja Napretku, strpljivo čekao svoju šansu koju je sinoć u potpunosti iskoristio. Znate da remi u LŠ donosi 900.000 evra, pa čak i da je do kraja ostalo 1:1 posle njegovog gola, računica je jasna...Strelac drugog gola na večerašnjem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.