Emotivni Vladan Milojević: Stvoren je nerazumljiv pritisak, ceo dan me zovu da pitaju da li ću biti smenjen

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.10.19. | 23:30

“Ja sam ovde dok mi se ne kaže drugačije”, poručuje Zvezdin trener

Uspeo je po ko zna koji put Vladan Milojević da inspiriše svoje momke da na Marakani posle lošeg prvog poluvremena preokrenu rezultat i savladaju Olimpijakos sa 3:1 u drugom kolu Lige šampiona. Naravno, najlogičnije pitanje u startu je šta je to rekao u poluvremenu igračima?
"Bio sam malo onako... Ne besan, nego ne znam ni sam kako bih to opisao. Jer znam kolike su njihove mogućnosti. U poslednje vreme bukvalno ne znam iz kog razloga postoji toliko nezadovoljstvo prema mojim igračima. Mislim da je sve to uticalo na njih i u prvom poluvremenu. Rekao sam im da igraju, da se ne plašimo, da ja preuzimam odgovornost za sve. Bili su jako stegnuti, nismo to bili mi i trebalo je nešto da nas razmrda. Dve stvari su se desile, isključenje i Olimpijakos sa deset igrača i promašaj za 2:1, ta njihova velika šansa. Da su nam tu dali gol teško bismo se vratili. Takođe, odigrali smo prvi put sa dva špica Boaći i Tomane sve nas je to krenulo", rekao je Milojević.

Izabrane vesti

Nešto kasnije Zvezdin trener nije izdržao. Dao je emotivnu izjavu koja će sigurno izazvati osećanja kod navijača crveno-belih.
"Posle utakmice s Partizanom stvoren je nerazumljivi pritisak. I to nisu pravi zvezdaši. Nisam došao ovde da ostanem, došao sam da radim posao i uživam sa mojim timom. Živimo za ovakve trenutke. Za te ljude koji nas bez razloga pritiskaju ću se moliti, otići i zapaliti sveću u crkvu narednih dana. Ceo dan me zovu iz Grčke da me pitaju da li ću biti smenjen. Ne znam iz kog razloga je ovoliki pritisak. To je sve teško palo igračima, bombardovani smo sa svih strana posle poraza od Partizana. Ne razmišljam o drugom mestu u Ligi šampiona, ovo su trenuci uživanja. Razmišljam samo o narednoj utakmici koja nas čeka. Dokle ćemo da stignemo, šta ćemo da uradimo, to samo sveti bog zna. Ja sam ovde dok mi se ne kaže drugačije. Zvezdu volim i došao da pomognem i da radim", zaključio je emotivni Vladan Milojević.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara