LJUT ZBOG KRITIKA U SRBIJI: Vučić progovorio o tenku ispred Zvezdinog stadiona! Samo kreteni pričaju o oklopnom vozilu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUT ZBOG KRITIKA U SRBIJI: Vučić progovorio o tenku ispred Zvezdinog stadiona! Samo kreteni pričaju o oklopnom vozilu!

Predsednik Srbije direktan.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je obilazeći zgradu Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć Beograd govorio i o tenku ispred stadiona Crvene zvezde. Navijači crveno-belih su uoči meča sa jang Bojsom “dovezli” tenk kod severne tribine, koji treba da posluži kao simbol borbe, ali je ovaj potez naišao na osudu javnosti u Hrvatskoj, kao I kod dela javnosti u Srbiji.

-  Što se tiče tenka ispred stadiona, posmatrao sam histeričnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kampanju, niti tenk ima veze sa Vukovarom, niti tenk ima motor, cev mu je zalivena, tako da sve što je objavljeno bilo je notorna laž. Nikakve veze taj tenk nema sa Vukovarom ili Hrvatskom ili bilo kojim drugim delom teritorije. Sve što je objavljeno je notorna laž. Ne mogu da objasnim tu vrstu seirenja. Za Hrvatsku i mogu da razumem, ali ne mogu za srpsku javnost. Navijači odlučuju koji simbol će izabrati, ja bih izabrao neki drugi, ali dobro. Ništa protivzakonito do sada nisu uradili – rekao je Vučić.

Vučić je posebno nezadovoljan zbog komenatara koji su se pojavile posle proslave ulaska u Ligu šampiona fudbalera Crvene zvezde.

- Ne znam zašto sami sebi odmažemo i govorimo nešto protiv svog naroda. Čuli ste i za oklopno vozilo koje ide po gradu. Zamislte te kretene koje pričaju o oklopnom vozilu koje je navodno narušilo mir, a ono je napravljeno od iverice. Ljudi, ako ne umete da poštujete nečiji uspeh, gledajte da ne uradite nešto protiv svog naroda.

Vučić je imao poruku i za fudbalere Partizana koji u četvrtak igra protiv Moldea u plej-ofu za Ligu Evrope.

- Momci, pobedite večeras te Norvežane, da budemo kao Madrid, Lisabon ili Rim, deo elite koji imaju klubove i u Ligi šampiona i u Ligi Evrope – poručio je Vučić.

Pogledajte galeriju sa meča Crvena zvezda - Jang Bojs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.