LJUPKO GA NUDIO ZVEZDI: Novi Hristo Stoičkov potpisao za Mančester Siti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 16:51

LJUPKO GA NUDIO ZVEZDI: Novi Hristo Stoičkov potpisao za Mančester Siti (FOTO)

Odlazi iz Bugarske.

Legendarni trener Ljupko Petrović pratio je vunderkinda Slavije iz Sofije za Crvenu zvezdu, ali je mladi Bugarin završio, ni manje, ni više, u Mančester sitiju.

Bugarski portal “Gong” donosi vest da je 18-godišnji vezista Filip Krastev novi fudbaler Mančester sitija. Reč je o fudbaleru Slavije iz Sofije, za ovaj klub debitovao je sa 16 godina, a ove sezone je odigrao deset mečeva i postigao je jedan gol. Krastev je lekarske preglede prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Belgiji, gde bi mogao da ostane na pozajmici u Mehelenu, koji je razvojni tim “Građana”.

Filip Krastev (18ans, 01, 🇧🇬)

Comme promis petite fiche sur un des mes chouchous bulgares, qui est sur le point de s'engager avec Manchester City.

Joueur qui m'a tapé dans l'œil l'année dernière pour sa 1ère saison pro. pic.twitter.com/3eV3irCT65

— Talents à la Loupe 🔎 (@FootballScoutYG) June 18, 2020

Filip Krastev je nama zanimljiv, jer ga je navodno pratio naš legendarni trener koji godinama radi u Bugarskoj Ljupko Petrović. On ga je preporučio šampionu Srbije – Ljupku Petroviću.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.