Izvor: HotSport.rs, 20.Dec.2016, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Vrabac ’poleteo’ za pobedu u produžetku (VIDEO)

Košarkaši Partizana su nakon produžetka pobedili Stelmet rezultatom 81:80.
Obe ekipe su dobro otvorile meč, prednosti su se smanjivale ali je na kraju prvog kvartala domaćin ipak imao vodstvo. U nastavku je tempo opao, ali je Stelmet uspevao da očuva razliku pri napadima Partizana.
Crno-beli su na startu drugog poluvremena mini serijama “krckali” razliku, ali je ponovo Zjelona Gora imala dobru igru u bitnim momentima, te je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan bio u zaostatku. Trojkom uz faul Branislava Ratkovice u završnom kvartalu su crno-beli bili dosta blizu tome da meč preokrenu u drugom smeru, kao i koševima koje je Adin Vrabac pogađao izvan linije 6,75, ali je poljski tim odoleo.
Partizan je u poslednjem minutu utakmice došao do izjednačenja, a u poslednjim sekundama je imao i šansu za pobedu. Kelati je promašio jedno od dva bacanja, nakon čega je Birčević nespretno izgubio loptu, posle odluke sudija da nije aut za crno-bele već za domaćina. Ponovo je izbor za faul bio Kelati, on je opet ubacio jedno od dva bacanja, a u poslednjoj sekundi je Birčević prodorom obezbedio produžetak za Partizan.
U produžetku se igrala rezultatska “klackalica”, sve dok crno-beli nisu prešli u vodstvo koje su čuvali do kraja. Adin Vrabac je pogodio za 81:80, a Košareku nije pošlo za rukom da poentira za pobedu Zjelone Gore.
Izvor: YouTube/TheMaless
Najviše poena je u ekipi Stelmeta imao Košarek, 17, dok je 14 ubacio Vladimir Dragičević, a Kelati 12. U pobedničkom taboru je Birčević postigao 19, Vrabac 16, a Ratkovica poen manje, dok je i Luković bio dvocifren sa 13.
U grupi E je još Ludvigzburg nadigrao Solnok, bilo je 91:81. Dok je i Nimburk pobedio Banvit rezultatom 86:75.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

The post LIGA ŠAMPIONA: Vrabac ’poleteo’ za pobedu u produžetku (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Liga šampiona: Partizan ispustio pet golova prednosti u četvrtoj četvrtini

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2016, 21:35

Vaterpolisti Partizana bili su na do korak prve pobede u Ligi šampiona u tekućoj sezoni, ali na kraju su morali da se zadovolje prvim bodom pošto su na gostovanju Hanoveru odigrali nerešeno 12:12 (4:3, 3:0, 3:4, 2:5)...Mladi tim srpskog šampiona odlično je ušao u meč i malo po malo je podizao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.