LIGA ŠAMPIONA: Čelsi stvarao ŠANSE i ZASLUŽENO došao do finala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 22:57

LIGA ŠAMPIONA: Čelsi stvarao ŠANSE i ZASLUŽENO došao do finala (VIDEO)

Ranije je Mančester siti izbacio PSŽ.

Fudbaleri Čelsija plasirali su se u finale Lige šampiona pošto su sa 2:0 savladali Real iz Madrida i izborili pravo da se sa Mančester sitijem 29. maja bore za trofej i zvanje najboljeg tima na Starom kontinentu. U prvom duelu pre osam dana bilo je 1:1.

Čelsi je bio bolji u prvom delu, a u 18. minutu Timo Verner jepostigao fol, ali i u nedozvoljenoj poziciji. Ipak, Nemac je deset minuta kasnije upisao svoje ime u listu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strelaca.

Prvo je Kai Haverc je pogodio prečku pošto je samo "bocnuo" loptu preko golaman gostiju, ali je odbitak dočekao Timo Verner i glavom sa metar od gol-linije ubacio loptu u praznu mrežu.

Nastavak je doneo šansu za šansom za domaće. Moglo je biti gotovo sve u 47. minutu kada je opet Kai Haverc pogodio prečku ovoga puta posle sjajnog udarca glavom.

Ređale su se prilike za domaće, ali nikako nisu uspevali da overe trijumf. Polako su svi počeli da se pitaju da li će "talični" Real doći do gola i izboriti produžetke.

Ipak, sve je rešeno u 85. minutu kada je Kante započeo akciju. Proigrao je Pulišića koji je asistirao Mejsonu Mauntu koji je rutinski pogodio za 2:0 i tada je već slavlje moglo polako da se sprema.

#CHERMA

Chelsea 2-0 Real Madrid | GOAL! Moun🎥pic.twitter.com/xHHXYOZEAH

— Atopa Gangster🏹🎯 (@Atopa_Gangster) May 5, 2021

Real je imao veliki posed lopte na meču, ali šanse je stvarao Čelsi koji je zasluženo slavio na ovom susretu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi je brzi voz za Real: Verner proradio kad je najpotrebnije (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2021

Ponovo ćemo imati englesko finale Lige šampiona..Bezidejno i umorno izgledali su fudbaleri Real Madrida u Londonu, a domaćini su umeli to da iskoriste. Slavio je Čelsi 2:0 i plasirao se u svoje treće finale Lige šampiona. Bila je Plavcima dovoljna i minimalna pobeda posle 1:1 u Madridu. Dali su,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Čelsijeva lekcija Realu, ponovo englesko finale Lige šampiona

Izvor: RTS, 05.Maj.2021

Fudbaleri Čelsija savladali su na svom stadionu ekipu Reala sa 2:0 u revanš meču polufinala Lige šampiona i tako sa ukupnih 3:1 eliminisali špansku ekipu i plasirali se u finale elitnog takmičenja. . Izabranici Tomasa Tuhela potpuno su nadigrali četu Zinedina Zidana...

Nastavak na RTS...

TREĆI PUT ENGLEZI, OSMI PUT ZEMLJACI: Ovo su sva finala Lige šampiona u kojima su igrali timovi iz iste države! VIDEO

Izvor: Kurir, 06.Maj.2021, 21:29

Fudbaleri Čelsija i Mančester sitija istrčaće na teren u Istanbulu 29. maja i postati osmi par iz iste države koji je igrao finale Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.