Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2021, 22:56

Čelsi je brzi voz za Real: Verner proradio kad je najpotrebnije (VIDEO)

Ponovo ćemo imati englesko finale Lige šampiona

Bezidejno i umorno izgledali su fudbaleri Real Madrida u Londonu, a domaćini su umeli to da iskoriste. Slavio je Čelsi 2:0 i plasirao se u svoje treće finale Lige šampiona. Bila je Plavcima dovoljna i minimalna pobeda posle 1:1 u Madridu. Dali su, ipak, dva gola, a mogli bar još pet. Bez šale...

Velike probleme imali su ove sezone u Realu sa povredama igrača i traženjem forme, ali i pored toga uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su da stignu do polufinala Lige šampiona i ostanu konkurentni u šampionskoj trci u Primeri, ali kako stvari trenutno izgledaju, mogli bi da ostanu bez oba trofeja na kraju sezone. Bez značajnijeg, međunarodnog, već jesu.

Timo Verner u 28. i Mejson Maunt u 85. minutu odveli su Čelsi na Mančester siti, tako da ćemo po treći put gledati englesko finale Lige šampiona. Upravo je londonski tim igrao 2008. protiv Mančester junajteda, zatim su se 2019. za pehar borili Liverpul i Totenhem. Ovaj put rival Čelsiju biće debitant u najvažnijoj utakmici evropskog fudbala. Probaće protiv Sitija da dođu do svog drugog trofeja.

USKORO OPŠIRNIJE...

POLUFINALE LIGE ŠAMPIONA, REVANŠ UTAKMICA

ČELSI - REAL MADRID 2:0 (1:0)

/Verner 28, Maunt 85/

London

Stadion Stamford Bridž

Igrano bez prisustva publike

Sudija: Danijele Orsato (Italija)

Žuti kartoni: Žoržinjo, Kristensen, Maunt (Čelsi), Ramos, Naćo, Kros (Real Madrid)

Čelsi (3-1-4-2): Mendi - Kristensen, Tijago Silva, Rudiger - Žoržinjo - Aspilikueta, Kante, Maunt, Čilvel - Haverc, Verner (68. Verner). Trener: Tomas Tuhel.

Real Madrid (4-3-3): Kurtoa - Militao, Ramos, Naćo, Mendi (63. Valverde) - Kros, Modrić, Kazemiro (75. Rodrigo) - Vinisijus (63. Asensio), Benzema, Azar. Trener: Zinedin Zidan.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.