Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2016, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA KUP ENGLESKE: Liverpul prvi finalista, ponovo bolji na ‘penal ruletu’ (VIDEO)

Uprkos porazu u drugom polufinalnom meču Liga Kupa od ekipe Stouka (0:1) Liverpul je prvi finalista ovog takmičenja.

Nakon što su u prvom meču kao gosti savladali Stouk “crveni” su večeras odigrali očajan meč, ali su uspeli da izbore produžetke pošto je ekipa Marka Hjuza samo jednom bila precizna odnosno Marko Arnautović je savladao Minjolea u samoj završnici prvog poluvremena.

(Izvor: Rutube/GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ)
Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nije bilo pogodaka u drugih 45 minuta, ali ni u dodatnih 30 pobednika su odlučivali penali koje su po ko zna koji put bolje izvodili igrači najtrofejnijeg engleskog kluba. Minjole je “skinuo” dva penala gostima (Krauču i Muniesi), dok je na drugoj strani neprecizan bio Džan.
U finalu, 28. februara, Liverpul će igrati protiv boljeg iz drugog polufinalnog dvoboja u kom se sastaju Everton i Mančester Siti, a “karamele” imaju gol viška iz prvog duela (2:1).

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.