LEGENDA VERUJE U POBEDU HRVATSKE: Srbija nije onakva kakva je bila

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 14:18

LEGENDA VERUJE U POBEDU HRVATSKE: Srbija nije onakva kakva je bila

Duel je na programu u utorak.

Vaterpolo reprezentacija Srbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Dohi odmeriće snage sa velikim rivalom Hrvatskom.

Hrvatska je u osmini finala ubedljivo savladala Kinu rezultatom 22:4 i tako overila plasman na Olimpijske igre u Parizu i zakazala duel sa srpskim "Delfinima", koji su briljirali u grupnoj fazi takmičenja.

Pred okršaj ljutih rivala u četvrtfinalu oglasio se jedan od najtrofejnijih trenera u istoriji ovog sporta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proslavljeni Hrvat Ratko Rudić (75).

- U ovom trenutku reprezentacija Srbije nije onakva kakva je bila ranije. Naravno, bez potcenjivanja. Hrvatska je bila dobra protiv Australije, dok sa Španijom nije bila na očekivanom nivou. Utakmica sa Srbijom biće ona u kojoj ćemo videti koliko Hrvatska vredi - rekao je Rudić.

Meč Srbija - Hrvatska na programu je u utorak od 17 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.