LALATOVIĆ SLAVI MLADOST: Poznat još jedan tim koji ispada iz Superlige, čeka se poslednji učesnik baraža

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2022, 21:23

LALATOVIĆ SLAVI MLADOST: Poznat još jedan tim koji ispada iz Superlige, čeka se poslednji učesnik baraža

Neizvesno do kraja.

Fudbaleri Metalca iz Gornjeg Milanovca, naredne sezone će se takmičiti u Prvoj ligi Srbije, pošto su porazom na domaćem terenu od lučanske Mladosti rezultatom 3:0 izgubili sve nade o eventualnom opstanku u Superligi Srbije.

Pogotke za Mladost postigli su Saša Jovanović iz penala u 14. minutu, Nemanja Mićević u 48. minutu, dok je treći gol dao Bogdan Milošević u nadoknadi vremena.

Poraz Metalca obezbedio je kragujevačkom Radničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opstanak u ligi, bar do baraža. Subotički Spartak je savladao Radnički rezultatom 2:1 nakon preokreta, pa su tako Subotičani i definitivno obezbedili opstanak.

Radnički je poveo golom Marka Mirića već u sedmom minutu, a nekadašnji fudbaler Spartaka nije želeo da proslavi gol koji je postigao protiv bivšeg kluba.

Subotičani su izjednačili u 14. minutu golom Stefana Filipovića, a konačan rezultat postavio je napadač domaćih Nemanja Nikolić u 57. minutu sa penala.

Do kraja plej-auta ostaje da se vidi ko će biti druga ekipa koja će uz Radnički ići u doigravanje za opstanak, a ta borba će se voditi između Mladosti i Novog Pazara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.