Kutinjo neočekivano završio sa Bajernom, sve je u rukama FIFA?!

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020, 09:01

Kutinjo neočekivano završio sa Bajernom, sve je u rukama FIFA?!

Brazilac ipak teže povređen.

Filipe Kutinjo je prošle nedelje podvrgnut operaciji članka, a iako se spekulisalo da će ubrzo na teren, povreda je teže prirode i pauziraće oko šest nedelja.

To praktično znači da je on završio svoju epizodu u Bajern Minhenu, jer mu pozajmica ističe 30. juna, a Bavarci nemaju nameru da aktiviraju otkup od 120 miliona evra, pa Brazilac ostaje na "vetrometini".

Kako je plan Bundeslige da se završi do kraja juna, jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da Kutinjo više neće igrati za Bajern, pa je sada u rukama FIFA oko odluke da "produži" ugovore do kraja sezone, odnosno omogući igračima da igraju u Ligi šampiona.

Kao što smo pisali, detaljan plan UEFA je da se LŠ i LE nastave u avgustu, a Kutinjo nije jedini igrač u ovom "problemu", tako da će FIFA morati dobro da razmotri kako da klubovi koji igraju u evropskim takmičenjima ne budu oštećeni zbog ugovora koji ističu 30. juna.

Što se Kutinja tiče, on je i dalje na čekanju, budućnost mu je neizvesna, pominje se povratak u Premijer ligu, u prvom redu je Njukasl, ali sve je i dalje da dugačkom štapu...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kutinjo zbog operacije završio sezonu

Izvor: RTS, 10.Maj.2020

Brazilski fudbaler Filipe Kutinjo koji je trenutno u timu Bajerna, uspešno je obavio operaciju desnog nožnog zgloba, ali će mu za potpun oporavak trebati više od šest nedelja pauze. Što zapravo znači da je za njega ova sezona završena bez obzira kada će se ona nastaviti. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.