Kutinjo zbog operacije završio sezonu

Brazilski fudbaler Filipe Kutinjo koji je trenutno u timu Bajerna, uspešno je obavio operaciju desnog nožnog zgloba, ali će mu za potpun oporavak trebati više od šest nedelja pauze. Što zapravo znači da je za njega ova sezona završena bez obzira kada će se ona nastaviti.

Takmičenje u Bundesligi prekinuto je sredinom marta zbog pandemije, a 27-godišnji Brazilac je pauzu iskoristio da pre par nedelja obavi lakšu operaciju desnog skočnog zgloba.

Bajern iz Minhena je saopštio da je operacija dobro prošla, a Filipe Kutinjo se pridružio timskim treninzima, ali tamošnji mediji navode da će mu za uspešan oporavak biti potrebno još najmanje šest nedelja.

To zapravo znači da je za njega ova sezona završena bez obzira kada će se ona nastaviti, a to ujedno znači da će Kutinjo završiti sa nastupima za tim Bajerna u koji je došao na pozajmicu iz Barselone.

Brazilacu ta pozajmica ističe na leto a Bavarci su odlučili da ne iskoriste mogućnost otkupa za 120 miliona, pa Kutinja čeka povratak u Kataloniju.

Mediji navode da su mali izgledi da će 27-godišnji vezista karijeru nastaviti u matičnom klubu jer je zainteresovan za povratak u Englesku, a za njega se navodno interesuje Njukasl.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво