Kup Kralja: Atletiko može i bez Falkaa

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Jan.2013, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Kralja: Atletiko može i bez Falkaa

Gajio je nade Betis da može da nadoknadi veliku prednost Atletiko Madrida iz prvog susreta, a nade su im bile veće kad se pre nekoliko dana u prvenstvenom duelu povredio Radamel Falkao. Ipak,  bez Kolumbijca Jorgandžije imaju moćan tim, a to su dokazali u revanšu četvrtfinala Kupa Kralja.
Betis je imao blagu inicijativu, ali je sve bilo rešeno u završnici prvog poluvremena. Sjajan napad Atletiko je krunisao golom, precizan je bio Kosta. Timu iz Sevilje su tada za prolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u polufinale bila potrebna četiri gola, a postigli su jedan.
I to u završnici meča, kad ih je poraza u revanšu sa bele tačke spasao Horhe Molina. Atletiko će u polufinalu igrati protiv Sevilje, dok Real Madrid čeka boljeg iz dvomeča Barselona – Malaga.
Semafor četvrtfinala Kupa Kralja:
Betis – Atletiko Madrid 1:1 (Molina 90. jedanaesterac – Kosta 45), prvi meč 0:2
22,00: Malaga – Barselona, prvi meč 2:2
Sreda:
Sevilja – Saragosa 4:0 (Negredo 36, 67. jedanaesterac, Rakitić 45, Manu 90), prvi meč 0:0
Valensija – Real Madrid 1:1 (Kosta 52 – Benzema 44), prvi meč 0:2

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.