KUP KRALJA: Real može i sa devetoricom (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Jan.2013, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP KRALJA: Real može i sa devetoricom (VIDEO)

Sevilja se lako plasirala u polufinale Kupa Kralja, budući da je deklasirala Saragosu sa 4:0. Bivši igrač Vojvodine Miroslav Stevanović, ušao je u igru u 76. minutu.
Sevilja će igrati sa boljim iz susreta Atletiko Madrid – Betis. Već je postao običaj da nekadašnji igrač Partizana, a sada prvotimac Saragose Stefan Babović nema mesta ni na klupi. Tako je bilo i ovoga puta.
Real Madrid je remijem na “Mestalji” izborio polufinale, s obzirom da je u prvom duelu slavio sa 2:0. Gol za kraljevski klub postigao je Karim Benzema u 44. minutu, a Tino Kosta je u 52. poravnao na 1:1.

Valencia 0-1 Real Madrid (Copa Del Rey) by goalsarena2012
To je bio konačan rezultat ali su gosti završili susret sa dva igrača manje. Isključeni su Fabio Koentrao u 51. i Anhel Di Marija u 88. minutu.

Valencia 1-1 Real Madrid (Copa Del Rey) by goalsarena2012
Semafor četvrtfinala Kupa Kralja:
Sevilja – Saragosa 4:0 (Negredo 36, 67. jedanaesterac, Rakitić 45, Manu 90), prvi meč 0:0
Valensija – Real Madrid 1:1 (Kosta 52 – Benzema 44), prvi meč 0:2
Četvrtak:
Barselona – Malaga, prvi meč 2:2
Atletiko Madrid – Betis, prvi meč 2:0

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real sa dva igrača manje eliminisao Valensiju u četvrtfinalu Kupa kralja

Izvor: Blic, 24.Jan.2013

Real iz Madrida plasirao se u polufinale Kupa kralja pošto je u revanš meču četvrtfinala sa Valensijom odigrao nerešeno 1:1, dok je u prvoj utakmici bilo 2:0...Real je poveo u 44. minutu kada je Karim Benzema spremno prihvatio pas Ćabija Alonsa za vođstvo "kraljevića"...U 51. minutu je Real ostao...

Nastavak na Blic...

Polufinale Kupa Kralja ne može bez Reala

Izvor: Press, 24.Jan.2013

Kada su izabranici Žoze Murinja poveli pogotkom Karima Benzeme bilo je jasno da će i obeybediti plasman u narednu fazu...Ipak domaći su uspeli da ostanu ne poraženi, a strelac izjednačujućeg gola bio je Kosta...Iako je madridska ekipa ovaj meč je završila sa devetoricom pošto su crvene kartone...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.