KUP KRALJA: Real čeka Barselonu ili Malagu

Izvor: Mondo, 24.Jan.2013, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP KRALJA: Real čeka Barselonu ili Malagu

Real Madrid na Mestalji sačuvao prednost iz prvog meča (2:0) i plasirao se u polufinale Kupa kralja, gde će igrati protiv Barselone ili Malage. Valensija od 51. minuta imala igrača više, ali samo izjednačila na 1:1.

Uspeli su igrači Valensije da se oporave od šokantnog poraza u Primeri, kada su u nedelju na svom terenu izgubili od Real Madrida 0:5 (taj rezlutat je bio već na poluvremenu), ali nedovoljno da bi u revanšu četvrtfinala Kupa kralja nadoknadili 0:2 sa Santjago Bernabea.

Imao je domaćin inicijativu, međutim, taman onoliko koliko su mu gosti dozvolili: Valensija - Real Madrid 1:1 (0:1).

USKORO OPŠIRNIJE...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUP KRALJA: Real može i sa devetoricom (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Jan.2013

Sevilja se lako plasirala u polufinale Kupa Kralja, budući da je deklasirala Saragosu sa 4:0. Bivši igrač Vojvodine Miroslav Stevanović, ušao je u igru u 76. minutu.. Sevilja će igrati sa boljim iz susreta Atletiko Madrid – Betis. Već je postao običaj da nekadašnji igrač Partizana, a sada...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.