Kup Italije: Juve demolirao Veronu za četvrtfinale sa Parmom

Izvor: Blic, 16.Jan.2015, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Italije: Juve demolirao Veronu za četvrtfinale sa Parmom

Fudbaleri Juventusa na ubedljiv način plasirali su se u četvrtfinale italijanskog Kupa pošto su na svom terenu deklasirali Veronu sa 6:1.

"Stara dama" je ubedljivom partijom pred svojim navijačima poslala jasnu poruku Parmi, "fenjerašu" Serije A, da nema čemu da se nada u borbi za polufinale Kupa.

Masimilijano Alegri odmarao je skoro sve glavne adute, na terenu su od standardnih prvotimaca bili Pogba, Lihtštajner, Markizio i Bonući, a njegovi izabranici su već >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do poluvremena završili posao.

Sebastijan Đovinko je do odmora dva puta zatresao mrežu Verone i Pereira jednom, da bi Pogba na početku drugog dela povisio na 4:0. Morata se upisao u strelce iz penala, da bi trijumf Juventusa overio Koman debitantskim golom, a za čast gostiju pogodio je Nene.

Kup Italije, osmina finala:

Utorak:

Milan - Sasuolo 2:1 (1:0)

(Pacini 38, De Jong 86 - Sansone 64pen)

Sreda:

Parma - Kaljari 2:1 (1:0)

(Paleta 45, Rispoli 84 - Sau 69)

Torino - Lacio 1:3 (0:2)

(Martinez 49 - Keita 12, Klose 29, Ledezma 57)

Četvrtak:

Juventus - Verona 6:1 (3:0)

(Đovinko 5,45+1, Pereira 21, Pogba 53, Morata 63pen, Koman 79 - Nene 57)

20. januar

Roma - Empoli

21. januar

Inter - Sampdorija

Fjorentina - Atalanta

22. januar

Napoli - Udineze

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.