Pogba i Đovinko - dobitna kombinacija: Juventus razneo Veronu u Torinu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba i Đovinko - dobitna kombinacija: Juventus razneo Veronu u Torinu! (VIDEO)

Dva gola Đovinka, po jeda Pereire, Pogbe, Morate i Komana za ubedljivo slavlje u Torinu – 6:1

Za Staru damu nema zime. Juventus je sa velikim brojem rezervista, ali i standardnim prvotimcima Lihtštajnerom, Bonućijem, Markizijom i Pogbom demolirao Veronu u osmini finala Kupa Italije i pokazao da i na klupi ima igrače na koje Masimo Alegri u svakom trenutku može da računa – 6:1 (3:0).

Bilo je ovo veče izuzetno efektnih golova >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Tornu. Sve je otpočeo Sebastijan Đovinko efektnim pogotkom iz slobodnog udarca u šestom minutu, a već u 21. posle pogotka Roberta Pereire bilo je jasno ko ide u četvrtfinale.

Đovinko je u poslednjim trenucima prvog poluvremena postigao i drugi pogodak na ovom meču, posle pravovremene asistencije Lihtštajnera i pokazao Alegriju da bi mogao da mu pruži nešto više minuta na terenu.

Kakav je majstor Pogba je pokazao u 53. minutu, kada se odlično snašao u šesnaestercu gostiju i uz fintu matirao Rafaela. Četiri minuta kasnije Nene je uspeo da smanji prednost domaćina na 4:1, ali je već u 63. Alvaro Morata povisio na 5:1.

Svojih pet minuta u završnici meča dočekao je i Kingsli Koman, koji je efektnim pogotkom u 78. minut stavio tačku na ovaj meč.

KUP ITALIJE – OSMINA FINALA:

Utorak:

Milan – Sasuolo 2:1

Sreda:

Parma – Kaljari 2:1

Torino – Lacio 1:3

Četvrtak:

Juventus – Verona 6:1

Utorak 20. januar:

21.00 Roma – Empoli

Sreda 21. januar:

18.00 Fjorentina – Atalanta

21.00 Inter – Sampdorija

Četvrtak 22. januar:

21.00 Napoli - Udineze

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUP ITALIJE: ‘Stara dama’ demolirala Veronu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Jan.2015

Fudbaleri Juventusa plasirali su se u četvrtfinale Kupa Italije, pošto su sa 6:1 (3:0) demolirali Veronu.. . Goleadu „stare dame“ najavio je Đovinko golom iz slobodnog udarca u petom minutu. U 21. već je bilo 2:0, a strelac je bio Pereira. U nadoknadi vremena u prvom delu igre Đovinko je drugim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.