Kup - Cedevita u finalu, huligani morali van hale! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2017, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup - Cedevita u finalu, huligani morali van hale! (video)

Košarkaši Cedevite plasirali su se u finale Kupa Krešimir Ćosić pošto su u Šibeniku savladali Zadar, a meč je ostao u senci novog ispada huligana.

Aktuelni šampion Hrvatske obezbedio je plasman u finale ovogodišnjeg izdanja Kupa Krešimir Ćosić trijumf nad ekipom Zadra u šibeničkoj dvorani "Baldekin".

Cedevita je do trijumfa stigla rezultatom 92:75 (21:14, 21:15, 31:22, 19:14) ali je utakmica ostala u senci novog ispada koji su napravili huligani iz Zaddra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Navijačka grupa "Tornado" doputovala je u Šibenik kako bi bodrila svoj tim ali je umesto toga izazvala prekid meča početkom poslednje četvrtine zbog pogrdnog skandiranja Džananu Musi.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i ranije je bio na meti huligana koji su ga verbalno vređali, ali je ovoga puta sudija Srđan Dođai zaštitio igrača zatraživši da deo tribine bude ispražnjen.

Usledio je prekid meča ali je nakon intervencije policije utakmica završena, pa je Cedevita obezbedila plasman u finale.

Centar Miro Bilan predvodio je "Vitamine" do plasmana u finale sa 28 poena, 8 skokova i 3 asistencije, dok su se u ekipi Zadra istakli Jakov Vladović sa 14 poena i 7 asistencija, odnosno Maj Kovačević sa 13 poena.

Protivnik Cedevite u finalu hrvatskog kupa biće bolji iz duela Džoli Šibenika i Cibone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL U HRVATSKOJ: Utakmica prekinuta, huligani isterani iz hale zbog vređanja! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Feb.2017

Košarkaši Cedevite pobedili su Zadar u Šibeniku sa 92:75, a utakmicu Kupa obeležio je prekid zbog vređanja Džanana Muse...Navijačka grupa "Tornado" vređala je Musu uzvicima "Musa Turčine.." i arbitar Srđan Dožai je prekinuo je utakmicu u završnici, a onda je meč nastavljen tek kada je policija...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.