Kup - Šok u Hrvatskoj, ispala Cibona

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup - Šok u Hrvatskoj, ispala Cibona

Košarkaši Cibone eliminisani su u polufinalu hrvatskog kupa pa neće imati priliku da se sa Cedevitom nadmeću za trofej.

Najtrofejniji hrvatski klub doživeo je neočekivan poraz u polufinalu Kupa Krešimir Ćosić, pa ćemo u borbi za trofej gledati duel Cedevite i Džoli JBS iz Šibenika.

Džoli JBS je slavio rezultatom 87:79 (17:22, 19:14, 28:17, 23:26) pa će u subotu od 20 časova igrati protiv Cedevite za torfej.

Najbolji u redovima Džoli JBS-a bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Ivan Novačić sa 27 poena, te Bilinovac sa 19. Kod Cibone je Žorić ubacio 18 poena, Šakić 15 a Bošnjak 12.

Drugi polufinalni meč u Šibeniku uživo je gledao i hrvatski premijer Andrej Plenković. Finale je na programu u subotu od 20 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Borac M:tel slavio protiv Zrinjskog

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2017

BANJALUKA - Borac M:tel je na pocetku utakmice napravio prednost od nekoliko golova razlike, koju je uspio da sačuva do kraja utakmice. Utakmicu protiv Zrinjskog završio je rezultatom 27- 23 (19-12)...Do 10.slavlja (imaju i četiri poraza) došli su uz veliku podršku sa tribina. Lešinari su i ovoga...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.