SKANDAL U HRVATSKOJ: Utakmica prekinuta, huligani isterani iz hale zbog vređanja! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Feb.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U HRVATSKOJ: Utakmica prekinuta, huligani isterani iz hale zbog vređanja! (VIDEO)

Košarkaši Cedevite pobedili su Zadar u Šibeniku sa 92:75, a utakmicu Kupa obeležio je prekid zbog vređanja Džanana Muse.

Navijačka grupa "Tornado" vređala je Musu uzvicima "Musa Turčine..." i arbitar Srđan Dožai je prekinuo je utakmicu u završnici, a onda je meč nastavljen tek kada je policija ispraznila deo tribine odakle su se čuli povici.

Ovo nije prvi put da se čuju slična vređanja, isto se dogodilo kada su se sreli Zadar i Cedevita u ABA ligi. Cedevita >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << će šesti put u nizu igrati u finalu Kupa, protiv pobednika meča Cibona - Šibenik.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog čega je prekinut meč hrvatskog Kupa?

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2017

Meč polufinala Kupa Hrvatske, Cedevita - Zadar u Šibeniku, prekinuta je u 33. minutu jer su navijači Zadrana vređali beka Zagrepčana, Džanana Musu..."Musa, Turčine.." skandirali su pripadnici "Tornada". Policija je ispraznila deo tribina gde su bili smešteni navijači Zadra, a tek onda je meč...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zadrani vređali Musu, policija ispraznila tribinu

Izvor: B92, 17.Feb.2017

Utakmica polufinala Kupa Hrvatske između Zadra i Cedevite u Šibeniku prekinuta je zbog vređanja Dženana Muse na nacionalnoj osnovi...Bosanskohercegovački reprezentativac, koji igra za tim iz Zagreba, našao se na meti navijača Zadra, pa je morala da reaguje policija...Duel je prekinut na osam minuta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.