Kun i gol tehnologija ispravili nepravdu na Tarf Muru! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kun i gol tehnologija ispravili nepravdu na "Tarf Muru"! (video)

Barnli je dočekao aktuelne šampione u 36. kolu Premijer lige.

Uzbudljiva borba za titulu u Premijer ligi ove sezone, Liverpul je nakon svog susreta 36. kola skočio na prvo mesto na tabeli sa dva boda više od "Građana".

Siti u okviru istog kola ima šansu da se vrati na vrh, gostuju nezgodnoj ekipi Šona Dajča.

U prvom delu nije bilo golova, Siti je napadao, ali se Barnli odbranio.

Silovitu su "Građani" otvorili drugo poluvreme, da bi u 50. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minutu bili oštećeni za penal.

Nakon udarca jednog od fudbalera Sitija sa ivice kaznenog prostora, lopta je pogodila Barnsa u ruku, sudija Tirni se ipak nije oglasio.

OVDE pogledajte tu situaciju, jasno je da je četa Pepa Gvardiole trebalo da dobije jedanaesterac.

Ipak, nepravdu je ispravio Aguero u 63. minutu, tukao je nakon odbitka, jedna od fudbaler Barnlija nije dozvolio lopti da zatrese mrežu, ali je uz pomoć gol tehnologije ustanovljeno da je lopta ipak prešla gol liniju, Siti je poveo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siti ponovo slavi Aguera – odbrana titule je sve bliže

Izvor: B92, 28.Apr.2019

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Barnli na gostovanju rezultatom 1:0 u 36. kolu Premijer lige...Mančester siti je zabeležio veoma bitnu pobedu u borbi za titulu Premijer lige i dva kola pre kraja ponovo prestigao Liverpul...Siti je napadao tokom svih 90 minuta i maltene sve vreme imao loptu...

Nastavak na B92...

"Kun" odbranio titulu za jedan cun!

Izvor: Mondo, 29.Apr.2019, 12:32

Da sve bude gore po Liverpul, kojem je manje od cuna nedostajalo na "Etihadu", pogodak je postigao igrač sa nadimkom "Kun"...Foto: Twitter/Premier League..Lopta je kod gola Serhija Aguera za pobedu Mančester sitija u nedelju u Barnliju prešla gol-crtu za 29,51 milimetar, saopštila je Premijer liga,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.