Kada vam treba titula, pozovite Aguera! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada vam treba titula, pozovite Aguera! (video)

Fudbaleri Mančester sitija nastavili su da koračaju ka odbrani titule u Premijer ligi.

Izabranici Pepa Gvardiole vratili su se na čelo tabele, kako su na "Tarf Muru" slavili protiv Barnlija sa 0:1 (0:0).

Tako su nakon 36 odigranih kola prvi na tabeli sa bodom više od drugoplasiranog Liverpula.

Dominirao je Siti u prvom delu, ali su se domaći fudbaleri dobro branili, Hiton je u par navrata dobro intervenisao, golovi su izostali.

Krenuli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su silovito "Građani" u nastavku, da bi u 50. minutu bili oštećeni za penal.

Barns je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, sudija Tirni to nije video, te se nije ni oglašavao.

Ipak, nepravdu je ispravio Kun Aguero nekih 13 minuta kasnije, nakon odbitka je šutirao, jedan od fudbalera Barnlija nije dozvolio lopti da odsedne u mrežu, ali je gol tehnologija pokazala da je lopta ipak prešla gol liniju nakon udarca Argentinca, 1:0 za "Građane".

Te dve situacije pogledajte OVDE.

Velika šansa za Gabrijela Žesusa u 76. minutu, Brazilac je savladao Hitona, ali je Ben Mi skinuo loptu sa gol linije, ovoga puta se gol tehnologija nije oglašavala, defanzivac Barnlija je spasao čist gol.

Do kraja je Siti zadržao minimalnu prednost, Barnli se borio, ali nisu uspeli da stvore ozbiljniju priliku pred golom Edersona, Siti je slavio i nastavio poteru za novom titulom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.