Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2021, 17:49

Krilni napadač Šarlroa na meti Partizana: Senegalac Mamadu Fol želja crno-belih

U Humskoj ga snimili pre godinu dana u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Vratio je Partizan Rikarda Gomeša, ali želi Aleksandar Stanojević još da pojača konkurenciju u napadu svog tima.

Na konferenciji za medije pred večerašnji meč sa Voždovcem (21.00), trener crno-belih pričao je da klub traži ofanzivce sposobne da pokriju krilne pozicije i mesto u špicu, a otkrio je i da su dve ponude već poslate, dodavši da nije u pitanju samo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kvinsi Mening iz Tventea, za kog holanđani pišu da je odbijena i druga ponuda iz Humske.

Po saznanjima Telegrafa, Partizan je zainteresovan za krilnog napadača Šarlroa, 29-godišnjeg Mamadua Fola. Imali su crno-beli priliku da ga upoznatu pre godinu dana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a izgleda da je ostavio dobar utisak.

NEDELJA, 21.00: (1.13) PARTIZAN (8.50) VOŽDOVAC (19.0)

Senegalac je ovog leta ušao u poslednju godinu ugovora sa belgijskim klubom, što značajno poboljšava poziciju Partizana da ga angažuje.

Fol je u Belgiju stigao 2013, u niželigaša Vajt Star Brisel, koji je u međuvremenu ugašen zbog finansijskih problema. Igrač Šarlroa postao je 2016. godine, s tim da je sezonu 2018/19. proveo na pozajmici u Eupenu.

Reč je o igraču koji pokriva pozicije oba krila, ali se bolje snalazi na desnoj strani. Prošle sezone je u 33 nastupa za Šarlroa postigao 10 golova i imao jednu asistenciju. U duelu sa Partizanom, koji su Belgijanci dobili 2:1 golom u produžecima, igrao je 109 minuta. Zamenjen je baš posle drugog gola svog tima. U martu ove godine debitovao je za reprezentaciju Senegala, protiv Esvatinija u kvalifikacijama za Afrički kup nacija.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.