BRAVO DEVOJKE: Srbija u ČETVRTFINALU Olimpijskih igara

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 15:51

BRAVO DEVOJKE: Srbija u ČETVRTFINALU Olimpijskih igara

Uzbudlajiva utakmica.

Košarkašice Srbije pobedile su Južnu Koreju sa 65:61 u poslednjem kolu grupne faze na Olimpijskim igrama i tako su izabranice Marine Maljković overile plasman u četvrfinale sa drugog mesta, ali vrlo verovatno neće biti nosioci u meču odluke na turniru.

Odlično je Partizan otvorio sezonu i u Superligi i u Evropi, na četiri meča nije primio gol, u svakom je pobedio, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je apsolutni favorit večeras (21.00) protiv Voždovca u Humskoj - kvota na keca je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Voždovac.

Srbija je pobedom završila na drugom mestu u grupi A, ispred Kanade, a iza Španije, koja ima sve tri pobede.

Sjajno su Srpkinje otvorilče meč i povele sa 9:1, ali nisu uspele da se potpuno odvoje i tako su držale vođstvo, ali ne preveliko, sve do same završnice.

Južna Koreja je prvi put povela na nekih pet minuta pre kraja. Ipak, tada je kvalitet isplivao na površinu, a što kaže naš narod "pobedi se u zube ne gleda" i važno je da su došle do četvrfinala.

Potrebno je da nas malo i pogleda sreća na žrebu. Jasno je da ne možemo igrati protiv Španije, a verovatno bi najbolje bilo da nam dođe domaćin Japan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Ivana Španović
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkašice Srbije u četvrtfinalu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2021

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Južnu Koreju 65:61 u posljednjem meču grupne faze i plasirala se u četvrtfinale Olimpijskih igara u Tokiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.