OTKRIVEN PARTIZANOV DRUGI PIK: Poznato LICE na pragu potpisa sa crno-belima

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 17:22

OTKRIVEN PARTIZANOV DRUGI PIK: Poznato LICE na pragu potpisa sa crno-belima

Stanoejvić ga želi.

Krilni napadač Šarlroa Mamadu Fol (29) nalazi se na listi potencijalnih pojačanja Partizana, sazanje Telegraf.rs, a Stanojević je već rekao da je poslata još jedna ponuda.

Odlično je Partizan otvorio sezonu i u Superligi i u Evropi, na četiri meča nije primio gol, u svakom je pobedio, pa je apsolutni favorit večeras (21.00) protiv Voždovca u Humskoj - kvota na keca je 1,20, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Voždovac.

Mamadu Fola su u Partizanu upoznali još pre godinu dana, u kvalifikacijamaza Ligu Evrope, kada je branio boje Šarlroa i bio jedan od najboljih  na terenu.

On je ušao u poslednju godinu ugovora sa Belgijancima, a potreban je takav igrač Partizanu koji će u četvrtak gostovati ruskom Sočiju u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krilni napadač Šarlroa na meti Partizana: Senegalac Mamadu Fol želja crno-belih

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2021

U Humskoj ga snimili pre godinu dana u kvalifikacijama za Ligu Evrope..Vratio je Partizan Rikarda Gomeša, ali želi Aleksandar Stanojević još da pojača konkurenciju u napadu svog tima...Na konferenciji za medije pred večerašnji meč sa Voždovcem (21.00), trener crno-belih pričao je da klub traži...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.