Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2021, 17:05

Krenula licitacija, da li je 10.000.000 evra realna cena za Đurđevića?

U ozbiljno zainteresovanom Kadizu smatraju da jeste

Crnogorski reprezentativac Uroš Đurđević će sledeće sezone sigurno igrati u Primeri, samo ostaje da se vidi još u čijem dresu. Ukoliko se ne plasira u viši rang sa Hihonom, izvesno će napustiti El Molinon, ali je počela polemika oko toga da li će Rohiblankosi moći da izvuku željenu cenu za svog najboljeg strelca.

U Hihonu su odavno poručili da Đurđevića, u slučaju prodaje, dati za sumu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od 30.000.000 evra, koliko iznosi izlazna klauzula za igača, ali je veliko pitanje da li će to biti izvodljivo.

Prema pisanju portala El Gol Digital, u španskom prvoligašu Kadizu smatraju da je to nerealna cena i da u aktuelno vreme pandemije nijedan zainteresovani klub neće biti u stanju da izdvoji toliki novac. U Kadizu smatraju da cena neće prelaziti 10.000.000 evra, što su očigledno spremni da plate, a Hihon bi mogao da ima problema kada su u pitanju pregovori, ukoliki ne uspe da izbori viši rang takmičenja.

(2,55) TENERIFE (2,75) HIHON (3,30)

El Gol Digital piše da je izvesno da Ivan Šaponjić neće ostati u Kadizu nakon isteka pozajmice, pa Andalužani moraju da krenu u potragu za novim pojačanjem u špicu napada. Segunda je vrlo interesantno tržište, a Đurđević igračkojije svojim partijama privukao pažnju klubovima iz elitnog ranga takmičenja.

Đurđević igra svoju najbolju sezonu u Španiji. Ima 27 godina i najbolji je strelac takmičenja sa 19 golova na 28 utakmica. U idealnoj je fazi karijere da zaigra na najvišem nivou, naplati svoj kvalitet i dokaže da je u stanju da pravi razliku i u jednom od najkvalitetnijih šampionata u Evropi.

Kadiz je vrlo stabilan ove sezone i deluje da mu opstanak neće biti ugrožen u finišu sezone, pa uprava kluba može da pravi planove za narednu. Sa druge strane Hihon je peti u Segundi i realno je da se nađe u plej-ofu za promociju, a tamo je sve moguće. Ekipu Davida Galjega večeras očekuje meč na Tenerifama, gde će biti u prilici da se dodatno približe tom cilju.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.