Kratka klupa, loša odbrana, sudije... Šta je uzrok poraza? (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2016, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kratka klupa, loša odbrana, sudije... Šta je uzrok poraza? (TVITOVI)

Evo vašeg mišljenja kada se radi o današnjoj utakmici, neki su bili previše kritični, drugi realni.

Crvena zvezda je večeras poražena na svom parketu od Baskonije rezultatom 63:70, a navijači su rekli svoje mišljenje nakon ove utakmice.

Nije išlo igrače Crvene zvezde, imali su dosta prilika da se približe gostima, ali su promašili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekoliko zicera i otvorenih šuteva, što su na kraju skupo platili.

Neki od igrača koji su bili na udaru pojedinih navijača su Volters i Mitrović, ali svakako da nema razloga za kritike ni u jednom slučaju. Volters se tek uigrava u ovu ekipu, igrao je veoma malo, pa iako je imao minus indeks, ne sme da bude mesta kritikama.

Sa druge strane, Luka Mitrović još uvek traži pravu formu u Evroligi, ne sumnjamo da će do nje i doći u nastavku sezone, sve što mu je potrebno jeste podrška.

Evo utisaka navijača, neki su bili realni, drugi prestrogi u svojim ocenama.

Bez ideje u napadu, centri nevidljivi,šut za tri ništa... Nisam očekivao 20 razlike za nas ali ovo... Ne znam.... #kkcz

— Kežualac (@kezualacc) November 4, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.