Kralj leta, deset transfera zavisi od Pola Pogbe!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kralj leta, deset transfera zavisi od Pola Pogbe!

Od njegove sudbine zavisiće veliki transferi u ovom prelaznom roku!

Pol Pogba je i dalje u Mančester Junajtedu, ćuti i trenira, ne oglašava se ni Rajola, mediji spekulišu da je to bio savet Reala, kako ne bi dizali prašinu.

Iako Perez nije oduševljen idejom Zidana, Francuz se čvrsto drži mišljenja da je za veliki Real potreban Pol Pogba.

Cena je 200 miliona, najavljeni odlazak Bejla i prodaja Džejmsa Rodrigeza, verovatno Atletiku za 50 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi približili Real potrebnoj sumi.

Samo, to bi bio uvod u prodaju Iska ili Marka Asensija, jednog bi klub morao da žrtvuje. Isko nema ponuda, Klop želi Asensija, spreman je navodno da plati 80 miliona za Španca. Liverpul je stupio u kontakt sa Pepeom iz Lila, ali ako se ukaže šansa za fudbalera Reala, odmah će reagovati. Borha Majoral ili Marijano Dijaz bi takođe nešto mogli da unesu u kasu, pa bi eto sudbina četvorice igrača "Los Blankosa" zavisila od Pogbe.

No, to je tek početak, ako on ne dođe, poziv Reala čeka jedan od trojice igrača, Doni van de Bek ili Sergej Milinković Savić koji su ideje Zidana, ili Eriksen za koga optira Perez.

Idemo dalje, Eriksen ne odgovara na ponudu Totenhema, čeka Real, pa ni "Pevci" ne mogu da kupe Lo Selsa iz Betisa koji je meta Bajerna.

I na kraju, Paolo Dibala.

Naime, ovaj slučaj u Juventusu postoji, on traži garancije da će igrati više nego kod Alegrija, ali u 4-3-3 formaciji za njega nema mesta.

Juventus ne želi da ga proda, osim ako neko ne plati 100 miliona. PSŽ je zainteresovan, ali ako bi Junajted prodao Pogbu, ne bi dovodio novog veznog igrača osim Fernandeša, ali bi Solskjer želeo "La Hoju" jer veruje da mu treba više kreativnosti u ofanzivi.

Dakle, Pogba drži ključ, ne celog leta, jer se prelazni rok u PL završava 8. avgusta, kako piše "Marka" ako u naredne dve nedelje Real ne uspe da kupi Francuza, okrenuće se drugim metama u veznom redu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zakazani pregledi, Fekir odbio Napoli!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019

Da li Francuz konačno menja sredinu...Pre par sezona bio je blizu prelaska u Liverpul, ali su ga na putu potpisa za slavni engleski klub zaustavili upravo medicinski pregledi. Nabil je ostao u Lionu, po pisanjima španskih medija danas su zakazni pregledi pred transfer, ali ne u Napulju...Francuz se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.