Juve žrtvuje veliku zvezdu, novih 200 miliona od prodaja, ko stiže u Torino?

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve žrtvuje veliku zvezdu, novih 200 miliona od prodaja, ko stiže u Torino?

Ne žele Nejmara, odustali su i od Francuza, namera kluba je da kupi još tri ili četiri igrača.

Izgleda da su u Juventusu prelomili, žrtvovaće Paula Dibalu.

Italijanski mediji tvrde da Argentincu niko ne može da garantuje minutažu, on je meta dva kluba, ako proda Lukakua, Junajted je spreman da plati 90 miliona evra, a i PSŽ želi "La Hoju" po istoj sceni.

Čak, Parižani bi nadovno prihvatili Dibalu, Matuidija i novac za Nejmara, ali čini se da Juve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima druge planove.

Oni uključuju dolazak Kjeze koji će sutra zatražiti da bude prodat od strane Fiorentine. Juventus ne želi da plati više od 60 miliona evra, teško će "Ljubičasti" pristati na tu sumu za svoj biser, ali sa druge strane, Kjeza je vidno nezadovoljan zahtevima kluba.

Juve želi da se oslobodi Kansela, Kedire, a situacija sa Iguainom je i dalje ista. Dogovor sa Romom postoji, međutim "Pipita" odbija da ode.

Mandžukić izgleda ostaje, Juventus traži još jednog beka, Rouza ili Darmijana, a i dalje ne pristaje da proda Demirala, traže 40 miliona evra za Turčina.

Tolika je cena Moaza Keana, no, Paratići zahteva da Everton ugradi klauzulu po kojoj bi Juve mogao da vrati napadača.

Dosta je kombinacija, Sari navodno ne želi Ikardija, međutim, klub ima vrlo jasne planove.

Ako budu prodali Dibalu i Kansela, plus Kediru i Matuidija, to je više od 200 miliona evra plusa i sigurno će biti veoma aktivni do kraja avgusta. Podsetimo stigli su Bufon, Rabio i Remzi kao slobodni igrači, kupljen je De Liht za 75 miliona, a prethodno je Juventus igrače na pozajmicama prodao za oko 100 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.