Zakazani pregledi, Fekir odbio Napoli!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazani pregledi, Fekir odbio Napoli!

Da li Francuz konačno menja sredinu.

Pre par sezona bio je blizu prelaska u Liverpul, ali su ga na putu potpisa za slavni engleski klub zaustavili upravo medicinski pregledi. Nabil je ostao u Lionu, po pisanjima španskih medija danas su zakazni pregledi pred transfer, ali ne u Napulju.

Francuz se navodno nalazi u Andaluziji, gde će proći medicinske provere pre pojačavanja Real Betisa.

Klub iz Primere je spreman da isplati Lionu dvadeset miliona evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odmah, plus deset miliona kroz razne bonuse i pravo na čak dvadeset procenata od naredne prodaje francuskog reprezentativca.

Fekiru je ostala samo jedna godina ugovora sa francuskim Lionom, ovo je maltene zadnja prilika kada "Lavovi" mogu da zarade nešto. Anćeloti je izgleda imao dva razočaranje u toku samo jednog dana, pre Fekira Napolitance je navodno odbio i Džejms Rodrigez koji će karijeru nastaviti ipak kod komšija Reala Madrida, u Atletiko Madridu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.