Krajinović sjajno počeo, ali stao, Delpo nastavio pobedničku seriju

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović sjajno počeo, ali stao, Delpo nastavio pobedničku seriju

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u osmini finala Mastersa u Majamiju. Bolji od drugog reketa Srbije bio je Argentinac Huan Martin del Potro - 6:4, 6:1, posle sat i 24 minuta igre.

Naš teniser je sjajno počeo meč, napravio je brtejk u četvrtom gemu, poveo sa 4:1, ali je onda stao, "gaučos" je dodao u petu brzinu, vezao je devet uzastopnih gemova i na kraju rutinski slavio.

Delpo je potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je u odličnoj formi. Posle osvajanja turnira u Akapulku i Mastersa u Indijan Velsu pokazao je da je prvi favorit za osvajanja drugog Mastersa sezone posle eliminacije Rodžera Federera već u drugom kolu od Tanasisa Kokinakisa.

U četvrtifinalu, Argentinac će igrati protiv Miloša Raonića, koji je pobedio Žeremija Šardija - 6:3, 6:4.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Del Potro prejak za Krajinovića

Izvor: MozzartSport.com, 27.Mar.2018

Filip Krajinović završio je takmičenje na masters turniru u Majamiju u osmini finala, pošto ga je u dva seta savladao argentinski teniser Huan Martin del Potro - 6:4, 6:2. Duel je trajao sat i 24 minuta, a Krajinović je posle velike borbe u prvom setu, u nastavku praktično nestao sa terena. U...

Nastavak na MozzartSport.com...

(VIDEO) DEL POTRO KOBAN I PO DRUGOG SRBINA: Argentinac u Majamiju bolji od Krajinovića u dva seta

Izvor: Kurir, 27.Mar.2018

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u osmini finala Mastersa u Majamiju od Argentinca Huan Martin Del Potra rezultatom 2:0 (6:4, 6:2).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.