Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2021, 14:16

Krajinović ekspres "pregazio" Londera na putu do trećeg kola u Monte Karlu

Srbin za samo 53 minuta savladao Argentinca i zakazao meč sa Fonjinijem

Filip Krajinović je juče sa Nikolozom Basilašvilijem (6:1, 2:0) proveo na terenu tek 36 minuta, jer mu je Gruzijac predao meč. Huan Ignasio Londero nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Ali nije imao ni kvaliteta da uspori srpskog tenisera na putu do trećeg kola Mastersa u Monte Karlu koji ga je "ispratio kući" (6:0, 6:3) za samo 53 minuta.

Već na startu je bila očigledna >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << razlika u kvalitetu, motivaciji...

Nizao je Filip gemove na svoj i protivnikov servis i prvi set zavšio za samo 26 minuta isporičivši Londeru, žargonski rećeno krompir.

Pokušao je Argentinac da pruži otpor u nastavku. Napravio je brejk u uvodnom gemu drugog seta. Ali, brzo je Krajinović vratio ritam. Odgovorio je jednim, pa drugim brejkom i bilo je samo pitanje da li će završiti meč ispod jednog sata.

Na kraju uspeo je i to i zakazao deul sa Fabijom Fonjinijem u trećem kolu, jer Italijan nije imao problema sa Džordanom Tompsonom (6:3, 6:3) kao Miomor Kemcanović koji je izggubio od Briatnsa na startu turnira.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.