BRAVO NOLE: Đoković POBEDIO talentovanog Italijana

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 12:51

BRAVO NOLE: Đoković POBEDIO talentovanog Italijana

Duel drugog kola Mastersa u Monte Karlu.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković odlično je započeo učešće na Mastersu u Monte Karlu gde u drugom kolu slavio sa 2:0 (6:4, 6:2) protiv velike nade Italijana Janika Sinera.

Real je iz Madrida poneo prednost od 3:1 na Enfild, gde će večeras (21.00) Klopov Liverpul krenuti u totalnu ofanzivu kako bi nadoknadio minus. Kvota na keca je 2,10, iks je 3,45, dvojka 3,50, a GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Liverpul - Real Madrid.

Početak meča doneo je brejk Sinera već u trećem gemu, ali Novak mu je odmah uzvratio i pokazao da želi trijumf u ovom meču. Potom je Đoković uspeo da uzme svoj servis nakon 0:30, a odmah je zatim i ponovo "brejknuo" Sinera za 4:2.

Imao je Đoković priliku da osvoji set rezultatom 6:2, ali Italijan je uzeo taj maratonski skoro desetominutni gem. Nije Novak imao set loptu, ali pretio je konstatno.

Poveo je Nole sa 30:0 na svom servisu pri rezulatu 5:3, ali totalno je stao i Janik se potpuno vratio u prvi set.

Ipak, Đoković je stavio do znanja da ne misli da posustane i uspeo je opet da "otme" servis Sineru i konačno završi prvi set.

Novak je u četvtom gemu drugog seta ponovo došao do opipljivije prednosti - 3:1. Imao je Siner brejk loptu pri rezulatu 4:2, ali Novak je uspeo da se spase iako je u tom gemu napravio čak dve duple greške. Bio je to inače prvi gem u meču gde je bilo brejk lopti, a da je server na kraju slavio.

Novak je slavio u drugom setu sa 6:2, ali bilo je teže nego što rezultat govori. U sledećem kolu Srbin će igrati protiv boljeg iz duela Danijel Evans (Velika Britanija) - Hubert Hurkač (Poljska).

Đoković i Siner do danas nisu nikada igrali zvaničan meč, ali to i zbog činjenice da Italijan ima samo 19 godina. Trenutno je 22. na ATP listi i stručnjaci veruju da bi upravo on u bliskoj budućnosti mogao da bude naslednik "velike trojke" na prestolu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.